Tarieven

Tarieven

Ko-Tech Kozijntechniek werkt met vaste uurtarieven of voor sommige werkzaamheden met een vaste prijs. Daarnaast worden er voorrijkosten + 0.5 uur in rekening gebracht. Voor grotere afstanden kan het zijn dat de reistijd en kilometers in rekening worden gebracht, indien dit van toepassing is hoort u dat van ons van tevoren.

Het is ook mogelijk om werkzaamheden te combineren mochten er bij u in de buurt op meerdere plaatsen werkzaamheden worden uitgevoerd dan kunnen de voorrijkosten worden verdeeld, dit scheelt u kosten. Bij deze voorwaarden is wel van belang dat u zelf de extra adressen doorgeeft.

Daarnaast is het altijd mogelijk om een vrijblijvende offerte op te vragen voor de werkzaamheden, wij komen dan indien noodzakelijk bij u ter plekke kijken en na de opname ontvangt u een offerte.

Voor deze opname worden kosten in rekening gebracht en ontvangt u een factuur. Indien wij de werkzaamheden mogen uitvoeren worden 50% van deze kosten in mindering gebracht op de eind factuur.

Al onze prijzen zijn exclusief BTW (21%) tenzij anders vermeld.

Indien wij bij u langs komen en er niemand aanwezig is of de afspraak is vergeten zullen wij u de gemaakte kosten moeten doorbelasten. Gemaakte afspraken kunnen tot 48 uur (op werkdagen) van te voren worden gewijzigd.

Onze kantoortijden zijn van maandag tot en met donderdag van 8.00 uur tot 16.45 uur en op vrijdag van 8.00 uur tot 11.45 uur

Malcare WordPress Security