TARIEVEN

TARIEVEN

Ko-Tech Kozijntechniek werkt met vaste uurtarieven of voor sommige werkzaamheden met een vaste prijs. Daarnaast wordt er altijd minimaal 0,5 uur in rekening gebracht. Voor grotere afstanden kan het zijn dat de reistijd en kilometers worden meegerekend. Indien dit van toepassing is, laten wij u dat van tevoren weten.

Het is ook mogelijk om werkzaamheden te combineren mochten er bij u in de buurt op meerdere plaatsen werkzaamheden worden uitgevoerd dan kunnen de voorrijkosten worden verdeeld, dit scheelt u kosten. Bij deze voorwaarden is wel van belang dat u zelf de extra adressen doorgeeft.

Daarnaast is het altijd mogelijk om een vrijblijvende offerte op te vragen voor de werkzaamheden, wij komen dan indien noodzakelijk bij u ter plekke kijken en na de opname ontvangt u een offerte.

Voor deze opname zullen kosten in rekening worden gebracht en ontvangt u een factuur. Als we de werkzaamheden uitvoeren, wordt 50% van deze kosten verrekend op de eindfactuur. Deze korting geldt echter alleen als de offerte binnen 30 dagen wordt aanvaard.

Al onze prijzen zijn exclusief BTW (21%) tenzij anders vermeld.

Indien wij bij u langs komen en er niemand aanwezig is of de afspraak is vergeten zullen wij u de gemaakte kosten moeten doorbelasten. Gemaakte afspraken kunnen tot 48 uur (op werkdagen) van te voren worden gewijzigd.

Onze kantoortijden zijn van maandag tot en met donderdag van 9.00 uur tot 14.00 uur en op vrijdag van 9.00 uur tot 11.30 uur

Malcare WordPress Security