HANG- EN SLUITWERK

HANG- EN SLUITWERK

Ko-Tech Kozijntechniek levert ook veel hang en sluitwerk uit voorraad zodat u deze zelf kunt monteren of door kan leveren naar uw afnemers. Indien u onderdelen geleverd wilt hebben is het van belang dat wij de juiste gegevens ontvangen.

Ook hang en sluitwerk wat wij niet op voorraad hebben liggen kunnen wij voor u bestellen, we hebben zeer ruime ervaring en op het gebied van kunststof en aluminium kozijnen en voor houten kozijnen kunnen wij ook zeer veel leveren.

Stuurt u bij voorkeur altijd een duidelijk foto van het onderdeel en vermeld waarvoor het onderdeel is, vermeld ook altijd maatgegevens.

  • Draaivalramen vermeld het merk van het hang en sluitwerk en indien bekend het merk van het profiel (bij aluminium en kunststof);
  • Deursloten vermeld altijd of het slot sleutel- of kruk bediend is, verder het merk van het slot de breedte en vorm van de voorplaat, de doornmaat en de PZ maat (zie tekening). Geef ook aan wat voor nokken of sluitingen er op de sluiting zitten;
  • Schuifpui geef aan wat voor schuifpui, er zijn kiepschuifpuien, hefschuifpuien en normale schuifpuien (vaak aluminium) ook hier weer het merk aangeven;
  • Scharnieren geef hierbij ook alle afmetingen toe.

U kunt de foto’s en bestellingen of vragen over de onderdelen doormailen naar [email protected] vermeld altijd duidelijk uw telefoonnummer en naam erbij zodat wij u bij vragen kunnen bereiken.

Wij sturen de onderdelen per post of per vrachtdienst echter ophalen kan ook altijd in overleg.

Bij materialen die verstuurd moeten worden met een afwijkend afleveradres dient u dit duidelijk te vermelden.

Materialen die wij speciaal voor u bestellen kunnen niet retour worden gestuurd overig foutief bestelde materialen kunnen in overleg retour worden gestuurd. De berekende vrachtkosten worden niet gecrediteerd en mogelijk worden er retourkosten tot een maximum van 15% doorbelast.

Let op bij het sturen van de foto’s dat de bestanden niet te groot zijn.

HANG- EN SLUITWERK

"*" geeft vereiste velden aan

Zit het slot in de voor- of achterdeur?
Is het slot kruk of sleutel bediend?
Wat is de breedte van de voorplaat?
Is de voorplaat recht of afgerond?
In wat voor een deur zit het slot?
Wat is de pc maat van het slot?
Wat is de doornmaat van het slot?
Over welk sluittype(n) beschikt uw slot?
Hoe bewegen de sluitingen?
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
Wil je extra foto's toevoegen? Gebruik dan de knop bestanden toevoegen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Malcare WordPress Security